HANGOS-
TÉRKÉP

PANORÁMA ÜDÜLÕHÁZAK PANZIÓH-7020 Dunaföldvár, Templom u. 78.
Tel./Fax: +36/75/342-748
Tel: +36/30/43-85-676

Levélcím:
Németh József
H-7020 Dunaföldvár, Templom u. 78.

Ha pihenésre vágyik, szeretne kikapcsolódni, kirándulni akar, látogasson el Dunaföldvárra. Akik ezt már megtették -számuk egyre nagyobb itthon és külföldön egyaránt - azóta visszatérõ vendégek. Kellemes környezetben csend, nyugalom várja az ideérkezõket.

Az üdülõfalu üzemeltetõi egész évben nagy szeretettel fogadják a csoportosan, családikörben vagy magányosan érkezõ vendégeket. A két- három ágyas szobákkal felszerelt apartmanok mindegyikében megtalálható a konyha, étkezõ, fürdõszoba, televízió valamint telefon. A vendégek kényelmét szolgálja az üdülõfalu központi részén épült, úszásra is alkalmas tisztított vizû medence.

Dunaföldvár látványosságai közé tartozik a török kori vár, a Duna-parti sétány, Duna híd. A löszfalba vájt több évtizedes múltra visszatekintõ borospincék, ahol a vendégek megkóstolhatják az itt termõ borokat. A szolgáltatások széles választékából mindenki megtalálja a számára legmegfelelõbb idõtöltési lehetõséget.
° Medencehasználat
° Kerékpárbérlés
° Pinceprogram
° Grillparti
° Igény szerint kirándulások szervezése
° Horgászás, csónakázás
° Vadászatok szervezése
° Idegenvezetõ
° Pusztaprogram
° Múzeumok, templomok


Dunaföldvár Budapesttõl 80 km-re délre, az ország szívében található a 6-os út mentén. A Duna mellett emelkedõ löszhegyen épült üdülõházak várják a pihenni vágyókat egész évben. Ha tájékoztatónk felkeltette érdeklõdését, és bõvebb felvilágosítást szeretne készséggel állunk rendelkezésére.